JupiterCity2.jpg

Grupul Jupiter a ajuns la o înţelegere cu grupul austriac Supernova pentru prima achiziţie de pe piaţa românească - Jupiter City Shopping City din Piteşti. Achiziţia a avut loc în luna octombrie a acestui an, iar grupul austriac are în plan să realizeze şi alte achiziţii la nivelul Europei Centrale şi de Est.

Grupul Jupiter este controlat de omul de afaceri israelian Doron Ofer, familia Ofer fiind cea care a construit clădirea de birouri Cathedral Plaza din Bucureşti, de lângă Catedrala Sf. Iosif.

Vânzarea centrului comercial are loc în contextul în care cei de la Prime Kapital sunt în faza de autorizare a unui viitor centru comercial în Piteşti, cu o suprafaţă închiriabilă de 56.100 mp, unde principala ancoră va fi un magazin Carrefour, Carrefour care are un magazin şi în proiectul Jupiter. Jupiter City are o suprafaţă de peste 45.000 mp, 1.700 de locuri de parcare şi 90 de magazine.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.