drum expresO veste proastă vine legat de drumul expres Craiova-Pitești: Curtea de Apel București a obligat zilele trecute CNAIR să anuleze contractul semnat în septembrie cu UMB pentru tronsonul 4 (cei 31,8 km dinspre Pitești). După câștigarea tronsoanelor 3 și 4 Slatina-Pitești de către UMB în luna iunie, mai mulţi competitori de la licitație au depus contestații, respinse iniţial de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Compania de Drumuri nu a mai așteptat deciziile definitive de la Curtea de Apel Bucureşti și a semnat cele două contracte de proiectare și execuție cu UMB.

 

Însă Curtea de Apel a anulat contractul semnat de CNAIR cu UMB pentru tronsonul 4, obligând Compania de Drumuri să reevalueze oferta UMB (cifra de afaceri, capacitatea economică, experiența similară în proiectare, prețul neobișnuit de scăzut pentru organizarea de șantier, punctajul pentru personalul aferent proiectării sau pentru perioada de garanție suplimentară), precum și ofertele celorlalți competitori ce au făcut contestații.

 

Ca urmare a deciziei instanţei, CNAIR trebuie să reevalueze extrem de rapid ofertele, pentru a putea avea până la finalul anului câștigătorul acestei licitații importante.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.