giulestiUn caz revoltător s-a consumat noaptea trecută în Capitală. O gravidă din Piteşti care avea contracţii puternice a fost refuzată de medicii de la maternitatea Giuleşti. Cazul a fost făcut public de către Luiza Petrică, cumnata tinerei, care ne-a declarat că medicul care i-a urmărit sarcina i-a spus cu o zi înainte că este posibil să nu o primească, deoarece spitalul este unul COVID-19. Gravida a mers azi noapte din nou la Giuleşti, însă medicul ei, care era de gardă în spital, i-a spus că nu o poate ajuta cu nimic. Lăsată efectiv în stradă, gravida a fost dusă în cele din urmă de familie la Spitalul Filantropia, acolo unde a născut în această dimineaţă un băieţel de 4,5 kilograme.

Am solicitat un punct de vedere şi de la purtătorul de cuvânt al maternităţii Giuleşti, însă aceasta nu ne-a răspuns la telefon şi la SMS-ul trimis ulterior.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.