anunt falsPersoane necunoscute, până în acest moment, au distribuit în mai multe scări de bloc și zone publice din oraș anunțuri false, nesemnate și neatribuite vreunei instituții publice, prin care anunțau cetățenii că Ministerul Sănătății oferă la Mioveni măști și dezinfectanți gratis!

Iar primarul Ion Georgescu avertizează în acest sens: „Nu dați curs anunțului care circulă în unele zone din oraș, privind distribuția unor materiale de protecție împotriva infecțiilor COVID-19, pe care le-ați fi putut primi gratuit, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, astăzi 26 septembrie și mâine 27 septembrie!

Acest anunt este un fals! Nu există o asemenea campanie la nivelul orașului! În cauză a fost anunțată Poliția, care a demarat o investigație în acest sens. Nu cădeți victimele unor indivizi fără scrupule, care încearcă să creeze tensiuni în oraș înainte de ziua votului!”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.