romturingiaPână la finalul lunii septembrie, peste 2.700 de noi autospeciale Dacia Logan şi Duster vor intra în dotarea polițiștilor. Interesant este faptul că toate autospecialele au fost modificate şi adaptate de Romturingia, o firmă din Câmpulung Muscel cu mare experienţă în modificarea autoturismelor şi carosarea lor, firmă ce a realizat inclusiv Duster Pick-Up.

O noutate privind noile autospeciale este compartimentul destinat pasagerilor din spate ce este separat printr-un panou, limitând astfel interacțiunea fizica dintre aceștia și polițiști.

Monitorizarea pasagerilor din spate se va face prin intermediul unei camere de supraveghere video, ale carei imagini vor fi redate pe un display montat pe bordul autospecialei.

Spre deosebire de modelul Logan, autospeciala Duster va avea, în plus, o stație mobilă și o tabletă cu ajutorul căreia polițiștii se pot conecta la bazele de date.

Romturingia, firma din Câmpulung ce a modificat autospecialele, a fost înființată în anul 1994, a ajuns la peste 100 de angajaţi și are ca principal obiect de activitate producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicole speciale pentru transportul combustibilului, încărcături periculoase ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro