georgescuÎn ciuda eforturilor supraomeneşti ale primarului Ion Georgescu, compartimentul ATI al secţiei COVID de la Spitalul din Mioveni are şanse infime de a se redeschide. Şi asta deoarece până acum doar doi dintre cei patru doctori din Capitală care promiseseră că vor veni la Mioveni au confirmat, iar alţi doi nu mai răspund la telefon.

„Compartimentul ATI nu s-a redeschis, deoarece am doar doi medici rezidenţi. Dacă nici miercuri nu reuşesc, abandonez ideea, deoarece nu are rost să mă îmbolnăvesc. Doi medici au semnat, iar fără patru medici nu se poate. Ceilalţi doi doctori nu îmi mai răspund la telefon. Se întâmplă ceva, e un sabotaj... Sunt singur contra tuturor... Asta e... Mă întreb cum în Moldova s-au dus 30 de ATI-işti şi în Italia la fel, şi în România la Mioveni nu pot veni doi? Şi nu e vorba de voluntariat, ci de muncă pe bani. E păcat ca tot ce este la Mioveni să nu fie exploatat, folosit pentru binele pacienţilor”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu.

Şi prefectul Emanuel Soare spune: „Nu cred că se va redeschide compartimentul ATI de la Mioveni. Eu am vorbit la Centrul Naţional de Coordonare a Intervenţiei de mai multe ori şi din păcate nu s-au putut identifica mai multe cadre medicale disponibile”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.