alexe si soareRevenirea lui Nicolae Alexe la conducerea Spitalului Municipal Câmpulung Muscel nu a însemnat o îmbunătăţire a situaţie de acolo. Laboratorul de testare PCR nu a fost autorizat nici acum pentru că managerul Alexe nu a trimis documentaţia necesară. Iar spitalul de la Câmpulung nu este pregătit pentru a prelua pacienţii non-COVID. Toate aceste probleme mari au fost taxate dur de prefectul Emanuel Soare.

„S-au mai făcut într-o anumită perioadă de timp demersuri pentru înfiinţarea unui al treilea laborator de testare (n.red.- în afară de cele de la Spitalul Judeţean şi Spitalul de la Mioveni) la Spitalul Municipal Câmpulung. Din păcate însă, constat cu dezamăgire faptul că nici până în acest moment laboratorul de testare de la Câmpulung nu este funcţional. Am înţeles de la DSP Argeş că din păcate de la Spitalul Municipal Câmpulung nu s-au trimis documentele necesare. S-a trimis o hârtie prin care s-a solicitat DSP Argeş autorizarea acestui laborator fără să se înţeleagă că o solicitare de autorizare a unui laborator necesită o documentaţie ce trebuie transmisă de către managementul spitalului. Ei bine, această documentaţie nu s-a transmis. Legat de conducerea revenită a Spitalului Câmpulung, ştiţi foarte bine că începând cu 29 mai toate spitalele COVID au posibilitatea să reînceapă activitatea de tratare a pacienţilor non-COVID. Având în vedere că toată această perioadă critică prin care am trecut pacienţii nu au putut să fie trataţi în spitale dn cauza pandemiei de COVID. Spitalul de la Câmpulung nu a depus nici până în acest moment la DSP Argeş solicitarea de aprobare a circuitelor necesare pentru reînceperea activităţii. Din păcate, la nivelul judeţului Argeş există o mentalitate greu de schimbat la conducerea spitalelor”, a precizat prefectul Emanuel Soare.  

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.