zackCalificată în cupele europene și locul 4 în precedentul sezon din Liga Națională, echipa de baschet FC Argeș are ambiții și mai mari pentru sezonul ce debutează în această lună. Iar cel mai recent transfer este un jucător american foarte spectaculos. Este vorba de Zach Smith, absolvent al prestigioasei Texas Tech University. Zack Smith a jucat patru ani în NCAA, campionatul nord-american universitar de baschet, având peste 1.000 de puncte marcate. Și tot în NCAA, Zack s-a remarcat prin numeroasele slam-dunk-uri reușite. Zack a jucat până acum la echipe puternice din Germania, Letonia, Israel și Belarus.

Zach a jucat în sezonul 2018/19 pentru echipa satelit a celor de la Charlotte Hornets, în NBA G-League, având 44 prezențe în campionatul ce pregătește jucătorii pentru cea mai importantă competiție de baschet de pe glob. Zack Smith are două titluri de campion național în Belarus.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.