costel

În această săptămână, Costel Cîrje, hair-stylistul din Pitești care a devenit foarte cunoscut în toată România după ce a participat la două dintre cele mai dure triatloane de pe planetă, a împlinit 50 de ani. Prilej cu care a anunțat că își va sărbători ziua într-un mod inedit, participând la un concurs de Triatlon- Ironman 70.3 Marbella, în Spania, pe 27 octombrie 2024, acolo unde vor avea loc calificările pentru Campionatul Mondial de Ironman din 2025 și unde vor fi prezenți mii de competitori de pe tot globul. Costel Cîrje va fi singurul argeșean participant la această competiție.

”Sunt 20 de țări organizatoare de calificări la Campionatul Mondial. Am ales să fiu prezent chiar pe traseul unde va avea loc anul viitor această competiție de top, unde doar câte 100 de participanți din fiecare dintre cele 20 de competiții de calificare organizate în Africa, Asia și Europa, vor merge la Campionatul Mondial. Este un vis aproape împlinit pentru mone să pot fi prezent la un asemenea eveniment”, spune Costel Cîrje.

Costel Cîrje practică triatlonul de peste 10 ani și a concurat în 2022 și în 2023 în Italia, la două competiții IRON MAN de top, în Emilia-Romagna și Sardinia, competiții cu mii de concurenți din aproape 100 de țări.

Costel Cîrje are numeroase concursuri de triatlon în palmares, iar la competițiile din Italia din 2023 a concurat în cea mai teribilă probă, cea de de Full Iron Man: a înotat în aceeași zi 3,8 kilometri, a mers 180 de kilometri cu bicicleta și a alergat 42 de kilometri. S-a pregătit timp de mai multe luni pentru fiecare dintre cele două prestigioase competiții mondiale.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.