aroPromovată în această vară în Liga a 3-a la fotbal, echipa ARO Câmpulung a început cu dreptul și în Cupa României, calificându-se în turul 2 după o victoria spectaculoasă cu Flacăra Moreni.

Muscelenii au învins cu 4-2, după ce la pauză conduceau cu 2-0.

Pentru ARO Câmpulung au marcat: Burnaz (19, 38, 50) și Tudor (72).

Muscelenii vor juca în turul 2 al Cupei României miercuri 7 august, de la ora 17.30, pe stadionul din Dragoslavele, împotriva echipei FC Pucioasa.

După mulți ani, fotbalul din Câmpulung Muscel are două echipe în ligile superioare. În afară de ARO Câmpulung, mai este vorba de Muscelul Câmpulung, promovată în Liga a 2-a.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.