aquatlonWeek-endul trecut, sute de copii, tineri și adulți din toată România au participat la Baza Nautică Bascov-Budeasa la o inedită competiție de înot și alergare. Este vorba de Budeasa Swim&Run 2024, eveniment organizat de Triatlet Pitești, club fondat de Costel Cîrje, un mare pasionat de sport și de triatlon și care anul trecut a fost singurul argeșean participant în Italia la IRONMAN 70.3 EMILIA ROMAGNA, o competiție de primă mărime în lumea triatlonului, la care au fost prezenți peste 10.000 de concurenți din 88 de țări.

”Cu probe de înot, cros și aquatlon, evenimentul nostru de la Budeasa a oferit o provocare extraordinară pentru participanți și un spectacol captivant pentru spectatori”, a declarat Costel Cîrje pentru FinanciarPress.ro.

La eveniment, invitat special a fost celebrul înotător Avram Iancu, primul și singurul om din lume care a înotat un fluviu fără costum de protecție în 89 de zile (2017), fără nicio zi de pauză, înotând toată Dunărea de la izvoare la vărsare.

Vremea caniculară nu i-a împiedicat pe pasionații participanți veniți inclusiv de la București sau Iași, să ia parte la o competiție de neuitat. Impresionant a fost și faptul că zeci de copii au fost prezenți la Budeasa Swim&Run 2024. Și, la cât de mare a fost interesul la prima ediție, suntem siguri că și în 2025 vor veni numeroși concurenți la această competiție specială.

aquatlon 02

avram iancu

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.