gheorghe-stancu.jpgPrimăria și Consiliul Local Bascov susțin, apreciază și motivează performanțele obținute de către elevii Școlii Gimnaziale Virgil Calotescu din Bascov și Valea Ursului, anunță primarul Gheorghe Stancu.

Astfel, printr-un parteneriat încheiat între UAT Bascov, C.J. Argeș și UAT Cumpăna, Jud. Constanța, în vederea desfășurării taberelor de vară, un număr de 25 de elevi din comuna Bascov cu rezultate deosebite vor pleca în perioada 22-27 iulie 2024 în comuna Cumpăna, județul Constanța. 

”În perioada 29.07-03.08 2024, elevii localității Cumpăna vor fi prezenți în comuna Bascov, într-un schimb de experiență care să reprezinte oportunitatea elevilor de a participa la un program comun de activități organizat de către Autoritatea Publică Locală din Bascov. 

În acest sens, se dorește punerea bazelor unor relații de colaborare în domeniile vieții educative, culturale și sociale între elevii și tinerii școlilor celor doua localități. 

Pe această cale, doresc să transmit felicitări tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților pentru susțțnerea și eforturile depuse care au dus la obținerea acestor rezultate care ne fac cinste.”, a declarat primarul Gheorghe Stancu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.