campionat-ju-jitsu.jpgFederația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, organizează în perioada 4-7 aprilie la Pitești, în sala polivalentă Pitești Arena, Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21).

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport și sub auspiciile Uniunii Europene de Ju-Jitsu (JJEU).

Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, organizează în perioada 4-7 aprilie la Pitești, în sala polivalentă Pitești Arena, Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21).
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport și sub auspiciile Uniunii Europene de Ju-Jitsu (JJEU).

Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, organizează în perioada 4-7 aprilie la Pitești, Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21).
(comunicat de presă / press release; RO version here / EN version in the next article soon)

Realizat în parteneriat cu Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport și sub auspiciile Uniunii Europene de Ju-Jitsu (JJEU), acest prestigios eveniment găzduit de Pitești Arena - o sală cu o capacitate de 4900 de locuri pe scaune, beneficiază de prezența a peste 1400 de persoane membre a 29 de delegații, transformând acest municipiu în capitala europeană a Ju-Jitsu, timp de 4 zile.

1.057 de sportivi, cu vârste sub 21 de ani, vor concura în perioada 5-7 aprilie la 1129 de probe, pe 8 suprafețe de concurs concomitent, creând momente speciale ce vor putea fi vizionate și în direct pe canalele on-line ale F.R.A.M., Primăriei Mun. Pitești și ale Ju-Jitsu International Federation (JJIF). Alături de competitori vor fi prezenți în calitate oficială și 58 de persoane din 28 de țări, 244 de antrenori și 44 de arbitri.
Amatorii de spectacol sportiv sunt bineveniți în zilele de vineri - 05 aprilie, sâmbătă - 06 aprilie și duminică - 07 aprilie, la Pitești Arena (Str. Basarabia nr. 35), începând cu ora 9:00. Finalele se desfășoară la finalul fiecărei zile, începând cu orele 19:00. Accesul publicului este gratuit.
Deschiderea oficială va conține defilarea reprezentanților celor 29 de delegații și se va realiza sâmbătă 06 aprilie orele 12.00 la Pitești Arena. Vor fi prezente oficialități locale, cât și persoane din partea conducerii Federației Europene de Ju-Jitsu și a Federației Române de Arte Marțiale.

Disciplinele de concurs din acest campionat sunt cele agreate de Federația Internațională de Ju-Jitsu (JJIF): Fighting, Duo, Show (masculin, feminin, mixt) și Jiu-Jitsu Ne-Waza (masculin, feminin), cele 114 de categorii de concurs fiind împarțite și pe criterii de vârstă și greutate.
Delegațiile sunt așteptate să sosească în România, începând cu ziua de joi 04 aprilie. Țările care vor fi reprezentate: Austria, Belgia, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Republica Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ukraina.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.