skandenbergAtunci când crezi, lupți, pui pasiune și nu renunți vreodată poți reuși indiferent de unde vii. Iar exemplul clubului de skandenberg ”Armbenders-Viorel Dobrin” din comuna Poiana Lacului este unul absolut impresionant. La finalul săptămânii trecute, clubul din Poiana Lacului, condus de Viorel Dobrin, dublu campion mondial, s-a clasat, pentru a șaptea oară consecutiv, pe primul loc la categoria ”Cel mai bun club sportiv din țară” la finalul Campionatului Național de Skandenberg de la București. Clubul din Poiana Lacului a obținut, grație celor 30 de sportivi participanți, nu mai puțin de 44 de medalii, dintre care 19 de aur.

Iar provocările vor continua și în luna mai, când mai mulți sportivi din Poiana Lacului vor participa la Campionatul European de la Bratislava.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.