iorga

Mihai Laurențiu Iorga, un valoros luptător profesionist de MMA (arte marțiale mixte) de 27 de ani din Pitești va participa pe 11 martie la Sala Polivalentă din București la Gala HEROES MMA pentru un duel de foc cu revelația ultimelor gale, Mihai Ciompec. Cei doi sunt în topul categoriei 70 kg și sunt cu ochii pe meciul de titlu în viitorul apropiat.

Mihai Laurențiu Iorga a obținut în 2023 o spectaculoasă victorie la super gala Road to DFS de la Sala Polivalentă Târgoviște, în fața a mii de fani. Mihai l-a avut ca adversar pe Flavius Csaky, un luptător foarte dificil, pe care l-a învins după o confruntare foarte spectaculoasă.

Mihai este absolvent al Facultății de Educație Fizica și Sport de la Universitatea din Pitești, precum și al programului de studii de master Organizarea și Conducerea în Sport. În prezent, activează în cadrul Ministerul Apărării Naționale. A început să practice judo la vârsta de opt ani, iar după 10 ani s-a reprofilat și orientat către MMA, sport în care se regăsește și ce îl caracterizează cel mai bine datorită disciplinei riguroase pe care o impune.

HEROES MMA a debutat în mai 2021, devenind rapid cea mai importantă promoție pentru MMA-ul românesc. Galele HEROES MMA au umplut sălile în București, Mioveni sau Râmnicu Vâlcea, stabilind recorduri de audiență. În foarte scurt timp, HEROES MMA a devenit un brand în domeniul MMA-ului românesc și din Estul Europei.

MMA (Mixed Martial Arts) este un sistem de luptă complex. Sportivii au voie să folosească o gamă largă de lovituri din Box, Kickboxing, Muay Thai, Kempo, Karate, etc. atât în picioare cât și la sol. Sunt permise proiectările din Lupte sau Judo și tehnicile articulare sau de strangulare din stilurile de grappling ca Jiu Jitsu Brazilan sau Sambo.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.