baschet11.jpgFC Argeș Basketball primește vizita lui Dinamo București, în cadrul etapei a III-a din TOP 10 LNBM Getica 95. Unicul meci al lunii februarie, pe teren propriu, al trupei alb-violete, va avea loc joi, 08.02.2024, cu începere de la ora 17:45.
 
”Echipa condusă de Nebojsa Vidic are 5/5 în clasament și împarte poziția a treia cu alte două echipe. Piteștenii au debutat, în faza secundă de campionat, cu două meciuri în deplasare. Așadar, baschetbaliștii noștri își vor reîntâlni fanii cu ocazia unui duel extrem de important.
Biletele sunt disponibile pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și la Casieria Pitești Arena.
Hai să facem spectacol! Hai, FC Argeș!”, transmite Primăria Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.