karateMarți 6 februarie, lotul României de karate cadeți, juniori și U21 pleacă la Campionatul European de Karate EKF ( Interstiluri) ce se va desfășura la Tbilisi in perioada 9-11 februarie.

Din lot, fac parte si doi sportivi legitimați la CS Dacia Mioveni 2012 ( Raluca Olar și Stefan Stanciu), ambii antrenați de sensei Sebastian Ene. Competița reunește reunește 1160 de sportivi din 49 de țări, cei mai buni sportivi pe categoriile lor(un reprezentant din fiecare țară).

Atât Raluca Olar, cât și Ștefan Stanciu au numeroase medalii la competiții naționale și internaționale. În toamna lui 2022, la Campionatul Mondial de Karate WSF din Cehia Raluca Olar a obținut o medalie de aur, una de argint și o alta de bronz, în timp ce Ștefan Stanciu a obținut un argint și un bronz.

Sensei Sebastian Ene, antrenorul karatiștilor campioni din Mioveni este unul dintre cei mai tineri experţi în karate din România și a obţinut titlul de doctor în economie „cum laude“ la doar 29 de ani. Având numeroase medalii obținute la campionatele mondiale, europene şi naţionale, sensei Sebastian Ene s-a retras din activitatea competiţională acum două decenii. Din 2002 este antrenor, iar elevii săi au obţinut peste 1.100 de medalii la concursurile naţionale şi internaţionale, inclusiv zeci de titluri de campioni mondiali și europeni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.