volei

Sala Sporturilor din Mioveni continuă să fie gazdă pentru competiții sportive internaționale de cel mai înalt nivel. După ce echipa feminină a clubului ucrainean SC Prometey Dnipro a jucat în data de 15 noiembrie meciul din grupele CEV Champions League Volley 2024 cu echipa poloneză ŁKS Commercecon Łódź și echipa de volei masculin a SC Prometey va juca meciul din faza șaisprezecimilor Ligii Campionilor la volei masculin tot la Mioveni.
SC Prometey Dnipro întâlnește joi, 23 noiembrie, ora 18:00, olandezii de la Nova Tech Lycurgus GRONINGEN.
Este primul joc de volei masculin găzduit la Sala Sporturilor Mioveni, așa încât publicul argeșean, obișnuit mai mult cu voleiul feminin, reprezentat destul de bine în Argeș, are ocazia să asiste la un joc condimentat cu forța unor voleibaliști de nivel european.
Organizatorii anunță o nouă tombolă cu multe premii atractive pentru copii, așa cum a fost și la meciul echipei feminine. Intrarea la meci este liberă.
Clubul ucrainean dispută meciurile la Sala Sporturilor Mioveni, deoarece războiul din țara vecină nu permite desfășurarea meciurilor internaționale.
Înaintea acestui joc, echipa masculină de volei Prometey a disputat trei meciuri. A obținut o victorie cu Neftohimik BURGAS (Bulgaria) 3-1 (20-25, 17-25, 25-20, 15-25). A pierdut cu Olympiacos PIRAEUS (Grecia) (22-25, 25-21, 14-25, 21-25) și cu echipa românească C.S. Arcada GALATI 3-0 (25-15, 25-21, 25-14).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.