flux-mioveni.jpgDuminică, 24 septembrie, în cadrul proiectului Săptămâna Europeană a Sportului, începând cu ora 12.00, dăm start celei de-a treia ediții a competitiei destinată testării forței fizice “MIOVENI STREET WORKOUT CHALLENGE” powered by FLUX – Street Workout Team!
Competiția de Street Workout va fi organizată pe platoul din Centrul Civic, în fața Casei de Cultură a Sinducatelor Dacia, într-un cadrul special amenajat pentru practicarea acestui sport.
“MIOVENI STREET WORKOUT CHALLENGE - 2023” se adresează tuturor pasionaților de sport, nu doar din Argeș, indiferent de vârstă ori sex. Arbitrajul va fi realizat de către FLUX – Street Workout Team Sibiu.
Participanții la ediția din acest an se pot înscrie la următoarele probe:
1. Tracțiuni (Pull-Ups) - masculin
2. Flotări la paralele (Dips) - masculin avansați
3. Flotări la sol (Push-Ups) - masculin începători
4. Flotari pe cutie pliometrică - feminin
5. Genuflexiuni – feminin
6. Genuflexiuni – masculin
7. KING OF PLANK (sprijin în planșă) - proba OPEN (M+F)
8. KING OF GRIP (forța de atârnare) - proba OPEN (M+F)
Competiția este organizată de Primăria și Consiliul Local Mioveni, cu sprijinul SC Construcții Drumuri și Lucrără de Artă SRL și OMV Petrom.
Înscrierea în competitie se va face prin intermediul unui formular online.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.