costelSâmbătă 16 septembrie, în Emilia Romagna, în Italia, va avea loc o competiție extrem de importantă din circuitul mondial IRON MAN. Este vorba de IRONMAN 70.3 EMILIA ROMAGNA, o competiție de primă mărime în lumea triatlonului, la care participă peste 10.000 de concurenți din 88 de țări.

Iar singurul argeșean participant la această competiție foarte dură este un hair-stylist piteștean. Este vorba de Costel Cîrje, un mare pasionat de triatlon, cu o vastă experiență în domeniu. Costel Cîrje are numeroase concursuri de triatlon la activ, participând până acum printre altele la nouă competiții Half Iron Man și una Full Iron Man. La competiția din Italia Costel va înota 3,8 kilometri, va merge 180 de kilometri cu bicicleta și va alerga 42 kilometri, totul în aceeași zi.

”Este cea mai importantă competiție din viața mea, rezultatul unei munci de 10 ani. Cu fiecare competiție am căpătat experiență. Iubesc triatlonul, iar familia și prietenii mă fac de fiecare dată să merg mai departe”, a declarat Costel Cîrje pentru FinanciarPress.ro

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.