cs mioveni

CS Mioveni are un început foarte bun în actualul sezon al Ligii a 2-a la fotbal, având până acum o victorie și trei egaluri și fiind una dintre cele doar șase echipe fără înfrângere.

Iar miercuri 30 august, de la ora 17.30, pe stadionul din Mioveni, echipa va juca un meci crucial în play-off-ul Cupei României, împotriva echipei FC Botoșani, aflată în prezent pe locul 15 în SuperLigă, după un start de sezon slab.

Dacă va învinge, CS Mioveni se va califica în grupele Cupei României. Echipa din Mioveni a ajuns până acum de două ori în sferturile de finală ale Cupei României. În sezonul trecut, CS Mioveni a fost eliminată de Sepsi, în timp ce în sezonul 2014-2015 a fost învinsă în ”sferturi” de CFR Cluj cu 4-3, după un meci incredibil, echipa argeșeană conducând în minutul 52 cu 3-0.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.