premiere-bascov.jpgLa Baza Sportivă Star Arena din Bascov a avut loc astăzi Festivitatea de premiere a sportivilor paralimpici care au participat la Turneul de Tenis KAUFLAND -BRD ARGEȘ OPEN WHEELCHAIR ce s-a desfășurat în perioada 08 - 11 august pe terenurile de tenis din comuna Bascov.
 
''Am avut onoarea sa efectuez premierea unor sportivi care sau evidențiat la acest turneu și care ne-au demostrat ca viața merita trăită ,si ca ,prin vointa ,conștiința si daruire ,in viața ,nu exista bariere !
 
La acest turneu au fost prezenți sportivi paralimpici din România, Bulgaria, Turcia, Austria, Mexic, Columbia, Maroc și Africa de Sud.
 
Felicitări tuturor sportivilor pentru participare!'', a transmis primarul Gheorghe Stancu din Bascov. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.