fometescuTudor Fometescu, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei de baschet FC Argeș, se pregătește alături de echipa națională universitară pentru Jocurile Mondiale din China. România este repartizată în Grupa B a întrecerii, alături de loturile similare ale Croației, Argentinei și Mongoliei.

Evenimentul este programat a se desfășura la Chengdu, în perioada 28 iulie-6 august.

Tudor Fometescu joacă la Pitești din vara lui 2022, după cinci sezoane petrecute alături de CSM CSU Oradea, echipă cu care a câștigat două titluri și o Supercupă a României.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.