handbalCampionatul European de Handbal Feminin U19, ce se desfășoară la Pitești și Mioveni până pe 16 iulie, a început joi 6 iulie. Și deja s-au jucat două meciuri foarte spectaculoase. După un meci senzațional jucat la Sala Sporturilor din Mioveni, Ungaria a învins Franța cu 30-29, golul victoriei fiind marcat cu opt secunde înainte de final și după ce la pauză Franța conducea cu 15-12.

La Pitești Arena, Suedia, una dintre favoritele competiției, a zdrobit Croația cu 34-16, după ce la pauză a condus cu 15-10.

România debutează tot joi 6 iulie, echipa țării noastre urmând a evolua împotriva Islandei de la ora 19.45, la Pitești Arena. Prețul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, în timp ce abonamentul pentru toată competiția costă 150 de lei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.