lucretiuÎn această vară va începe demolarea actualului stadion ”Nicolae Dobrin”, pentru a face loc viitoarei arene ultramoderne ce va avea peste 15.000 de locuri. Iar Lucrețiu Tudor, city manager al municipiului Pitești și unul dintre oamenii care, alături de primarul Cristian Gentea, s-a implicat mult cu fapta în acest proiect de anvergură, a prezentat în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro mai multe detalii.

”Procedura de licitație e în derulare. S-a ajuns la evaluarea ofertelor. La sfârșitul lunii iunie se va încheia evaluarea ofertelor. Sper să nu avem contestații. Daca nu sunt contestații, in luna iulie se semneaza contractul, începe organizarea santierului, iar apoi demolarea. Demolarea actualului stadion va dura maximum cinci luni”, a declarat Lucrețiu Tudor pentru FinanciarPress.ro.

Viitorul stadion de la Pitești, a cărui construcție va începe în primăvara lui 2024, va avea 15.200 locuri, 14 loje VIP și peste 200 de locuri pentru presă. Parcarea viitorului stadion va avea minimum 450 de locuri, dintre care 20 vor fi pentru mașini electrice.

stadion

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.