meci-volei-pitesti-arena1.jpgNaționala feminină de volei a României va juca joi, de la ora 17:00, în Pitești Arena, al doilea meci pe teren propriu în grupa B a Golden League. „Tricolorele” vor întâlni Cehia, locul 10 în clasamentul european, și își doresc o nouă victorie după cea obținută în partida tur, de la Ostrava (3-1).

Înaintea partidei cu Cehia, a avut loc o conferință de presă la Primăria Pitești, la care au fost prezenți antrenorul reprezentativei României, Guillermo Naranjo Hernandez, și căpitanul „tricolorelor”, Adelina Ungureanu. Gazde au fost primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și antrenorul echipei de volei FC Argeș - Pitești, Paul Bogdan.

„Mulțumim, Pitești, pentru felul cum echipa națională a fost primită aici. Ne bucurăm de toate condițiile. Ne antrenăm și jucăm într-o sală ultramodernă, ne simțim foarte bine. Vrem acum să facem un rezultat bun care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo.

„Piteștiul este o gazdă primitoare pentru echipa României. Sper ca joi să obținem un nou succes în Golden League și să ne apropiem de calificarea în semifinale. Am încredere în echipa mea și vom lupta pentru a câștiga”, a spus căpitanul României, Adelina Ungureanu.

Primarul Cristian Gentea a urat succes echipei României în partida cu Cehia, ultimul de pe teren propriu în grupa B. Dacă România se va califica în semifinalele Golden League, meciul cu viitoarea adversară va avea loc tot la Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.