mmaMihai Laurențiu Iorga, un valoros luptător profesionist de MMA (arte marțiale mixte) de 26 de ani din Pitești a obținut la finalul săptămânii trecute o spectaculoasă victorie la super gala Road to DFS de la Sala Polivalentă Târgoviște, în fața a mii de fani. Mihai l-a avut ca adversar pe Flavius Csaky, un luptător foarte dificil, pe care l-a învins după o confruntare foarte spectaculoasă.

Mihai Laurențiu Iorga a ajuns acum la 5 victorii și trei înfrângeri la profesioniști în MMA. Mihai este absolvent al Facultății de Educație Fizica și Sport de la Universitatea din Pitești, precum și al programului de studii de master Organizarea și Conducerea în Sport. În prezent, activează în cadrul Ministerul Apărării Naționale. A început să practice judo la vârsta de opt ani, iar după 10 ani s-a reprofilat și orientat către MMA, sport în care se regăsește și ce îl caracterizează cel mai bine datorită disciplinei riguroase pe care o impune.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.