handbalVor fi emoții mari pentru echipa de handbal feminin Dacia Mioveni, care în perioada 2-4 iunie joacă în turneul de baraj pentru a se menține în Liga Florilor.

Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât turneul de baraj se desfășoară chiar în Sala Sporturilor Mioveni. Iată programul echipei în cele trei zile: vineri 2 iunie -ora 17.30 – Dacia Mioveni-CSM Deva; sâmbătă 3 iunie – ora 17.30 – Dacia Mioveni – Activ Prahova Ploiești; duminică 4 iunie – ora 12.30- Dacia Mioveni – HC Zalău.

Prețul unui bilet de intrare este de 20 lei /zi. Copiii cu vârsta până în 14 ani au acces gratuit.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.