fc arges fete

Sezonul 2022-2023 este unul antagonic la fotbal pentru FC Argeș. În timp ce băieții s-au făcut de râs constant în Liga 1 cu un joc plictisitor și fără idei, fiind practic retrogradați în Liga 2 după înfrângerea umilitoare cu Dinamo, senioarele de la FC Argeș au avut un sezon de excepție în Liga a 3-a, înregistrând 15 victorii din tot atâtea posibile și marcând nu mai puțin de 134 de goluri.

Încă de acum cinci ani, de la primul an de participare în Liga de Junioare U15, formația argeșeană s-a calificat la turneul final și a mers până în ultimul act, unde a cedat în fața Universității Cluj. În sezonul următor, evoluția a continuat la nivelul junioarelor U17, unde cu aceeași echipă, FC Argeș s-a calificat din nou la turneul final, implicit în finala mare, pe care a disputat-o tot în compania echipei Universitatea Cluj.

În actualul sezon, FC Argeș s-a înscris în campionatul de senioare Liga 3 Feminin, având un parcurs impresionant cu fetele crescute din pepiniera proprie și reușind promovarea în Liga a 2-a. Un exemplu de reușită de urmat și de băieți. Iar rezultatele excelente ale echipei de fete de la FC Argeș au în spate bineînțeles ambiția, profesionalismul și perseverența unei echipe tehnice excelente, compuse din Mihai Cîrstea – antrenor principal și Cristina Sandu – antrenoare secundă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.