dulcea

Fost jucător la FC Argeș, Gloria Bistrița, CFR Cluj și Olimpia Satu Mare, piteșteanul Adrian Dulcea va fi, începând cu 1 iunie a.c., noul selecționer al echipei naționale U18 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2005.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a fost antrenor secund al naționalei U20 a României sub comanda lui Daniel Pancu. De asemenea, în sezonul 2021/2022, acesta câștigat titlul Campionatul Național U19 cu Unirea Bascov.

Adrian Dulcea îl va înlocui în funcția de selecționer pe Daniel Mogoșanu, tehnician care a activat timp de aproape 6 ani la loturile naționale de juniori.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.