dacia_mioveni_2012.jpg
 
Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 joacă ultimul meci acasă în această ediție a Campionatului Național de Handbal Feminin, Liga Florilor, marți, 16 mai, de la ora 17,30.
Etapa  a XXV- a aduce la Sala Sporturilor Mioveni CSM Gloria Buzău, echipă clasată pe locurile ce duc în cupele europene (locul 5), la egalitate de puncte cu Dunărea Brăila (49 puncte). 
În meciul tur, disputat la Buzău în 15 ianuarie, Dacia Mioveni a reușit o surpriză, obținând un egal valoros, 33-33 (17-15).
Penultima etapă a Ligii Florilor va rezolva și matematic ecuația echipelor care merg la barajul de menținere pe prima scenă a handbalului feminin românesc. După victoria obținută în meciul direct cu CSM Slatina la Mioveni, scor 22-20, Dacia Mioveni a rămas în avantaj pentru un loc la turneul de menținere, în ideea în care Slatina nu va reuși să învingă Campioana acestei ediții a Campionatului, CSM București, cu care va juca la București, tot marți, la aceeași oră cu Dacia.
La tombola organizată pentru copii și elevi în pauza meciului sunt anunțate noi premii oferite de Haulotte, Pentarom SRL, Primera, Dolo Trans Olimp, Bluart Romania, OMV Mioveni, Zaris Autocom Pitești, Cofetarie Picadilly, Andra Ramiss. 
Copiii vor putea câștiga o trotinetă, bijuteria ”Mingea de Aur”, boxe portabile, smartwatch-uri, ghiozdane complet echipate pentru următorul ”campionat” școlar.
Intrarea este liberă!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.