sah-festival.jpgDe Zilele Piteștiului, sâmbătă, 20 mai, și duminică, 21 mai, pasionați de șah din întreaga țară se vor reuni la Sala ACADEMICA a Universității Pitești, unde se vor desfășura competițiile de șah din cadrul Festivalului Național de Șah al Municipiului Pitești, ediția I. Evenimentul este organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești, parteneri fiind: Primăria Municipiului Pitești, Centrul Cultural Pitești, Universitatea Pitești, Proiectul Național „Șah în Școală” și S.C. „Ideal Board Games”.

Inedit: în cadrul festivalului, piteștenii care îndrăgesc sportul minții vor avea prilejul de a savura un spectacol al concentrării și al performanței: sâmbătă, 20 mai, între orele 10:00 și 11:30, în Piața Primăriei Pitești, puteți asista la un simultan demonstrativ de șah, oferit de către Grand Master Mircea Pârligras, multiplu campion național la șah clasic! 

Festivitatea de premiere, momentul în care cei mai buni șahiști din concurs vor fi răsplătiți pentru performanțele lor, va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 16:00, în Piața Primăriei. 

Coordonatorii primei ediții a Festivalului Național de Șah al Municipiului Pitești, antrenorii de șah dr. Ovidiu Stancu și ing. Andrei Rădulescu, alături de organizatori și parteneri, invită piteștenii să se bucure împreună, de sărbătoarea orașului, de competițiile palpitante, de partidele de șah captivante și de momentele deosebite din universul acestui joc nobil!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.