sala-sport1.jpgDouă dintre sălile de sport construite de municipalitate cu fonduri nerambursabile, prin CNI, au fost predate spre administrare și gestionare unităților de învățământ!
Ieri, 8 februarie 2023, Primăria Municipiului Pitești a predat cartea tehnică a construcției și proiectul "as-build" pentru două săli de sport moderne, finanțate prin Campania Națională de Investiții.
Primul obiectiv de investiții a fost la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” cu o valoare eligibilă de 2.670.857,02 lei cu TVA, iar al doilea la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”, valoarea eligibilă fiind de 2.763.568,07 lei cu TVA, ambele realizate de către CNI.
Investiția în aceste săli de sport este esențială pentru comunitatea locală și va contribui la creșterea calității vieții și la dezvoltarea fizică și mentală a tinerilor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.