costea

Fost component al echipelor Universitatea Craiova, Steaua și CFR Cluj, ajuns acum la 37 de ani, Florin Costea a ajuns acum în Liga a IV-a, la ARO Muscelul Câmpulung, echipă pentru care va începe antrenamentele la finalul acestei săptămâni.

Florin Costea a jucat pentru Universitatea Craiova în perioada 2006-2011, având în acea perioadă la activ 125 de partide și 55 de goluri. Florin Costea a fost golgheter al campionatului României în sezonul 2008-2009. Tot în perioada 2008-2009, Florin Costea a jucat șase meciuri pentru echipa națională a României.

ARO Muscelul Câmpulung, noua echipă a lui Florin Costea, este lider detașat în Liga a 4-a, evând 15 victorii din 15 posibile până acum și fiind favorită pentru a promova în Liga a 3-a.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.