robert si irina glintaA stârnit un val de emoție săptămâna trecută retragerea din activitatea competițională la doar 25 de ani a piteșteanului Robert Glință, unul dintre cei mai mari înotători români din toate timpurile, multiplu medaliat mondial și european.

Irina Glință, mama lui Robert Glință și cea care l-a susținut tot timpul și cu multă pasiune, a povestit pentru FinanciarPress.ro cea mai specială amintire din cariera excepțională a marelui înotător piteștean.

”Cea mai specială amintire pentru mine cred că este cea din zilele în care Robert a participat la Balcaniada din 2015. A prins o formă de concurs foarte bună – practic, părea că zboară, în fiecare cursă, detașându-se de ceilalți concurenți sau ajungându-i din urmă cu o „viteză vizibilă”, uimindu-ne cu capacitatea lui nelimitată de a aduce bucurie după bucurie delegației României, cu fiecare probă și cu fiecare zi (și câtă bucurie era și pe fața lui! – nu cred că a mai afișat vreodată, la vreun concurs, figura aceea de „copil-care-se-joacă-serios” și e super încântat de jocul în sine, dincolo de faptul că a ieșit invingător). Desigur, amintirea e și mai vie pentru că am fost de față și i-am făcut galerie în stilul meu (nu vreți să știți cu ce voce strigam de fiecare dată „Hai, Robert!” – nu i-ar face cinste niciunei femei), iar ascultarea imnului României de atâtea ori chiar te face să-ți pierzi puțin capul, să nu-ți mai simți picioarele pe pământ iar inima să-ți fie mare... maaaare... cât România!)”, a povestit Irina Glință pentru FinanciarPress.ro.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.