irinel badulescuDe mai mulți ani, Irinel Bădulescu, un sportiv de elită și un militar cu vastă experiență din Câmpulung, este un simbol pentru oraș și pentru Argeș prin tot ceea ce face. Irinel Bădulescu are un club de kickboxing unde pregătește constant numeroși copii și tineri ce ajung campioni europeni sau mondiali. Și tot Irinel Bădulescu a avut ani în șir grijă de un om al străzii, se ocupă de copiii dintr-un centru de plasament și a salvat doi copii de la înec.

Iar în această săptămână, primărița Elena Lasconi i-a premiat atât pe Irinel Bădulescu, cât și pe șase dintre tinerii sportivi pe care îi pregătește. Irinel Bădulescu și cei șase sportivi pregătiți au obținut nu mai puțin de 18 medalii la Campionatul European de Kickboxing desfășurat în această toamnă în Austria.

”Irinel este mai mult decât un sportiv de elită, este un OM. Militar în cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte ”Dragoslavele”, şi-a dedicat viaţa persoanelor din jurul lui aflate în dificultate. Un adevărat erou. Este fost combatant pe frontul din Afganistan şi Kosovo, a avut grijă de un om al străzii cu multiple probleme de sănătate, l-a ajutat să beneficieze de îngrijiri medicale și i-a facilitat internarea la un azil de bătrâni. Irinel Bădulescu are grijă de copiii dintr-un centru de plasament din oraş, a donat, în perioada pandemiei, sute de măşti pentru oamenii nevoiaşi, iar în 2019 a salvat o fetiță și un băiat de la înec. I-am oferit din suflet lui Irinel Bădulescu și medalia de aur a Câmpulungului. Cu oameni ca tine România se poate face bine. Mă bucur că suntem contemporani!”, spune primărița Elena Lasconi.

Ceilalți șase sportivi de excepție premiați sunt: Romeo Enache (14 ani) – trei medalii de aur; Andreea Focșanu (9 ani) – două medalii de aur; Eric Ștefan (14 ani) – două medalii de aur și una de argint; Andrada Neacșu (14 ani) – o medalie de aur și una de bronz; Șerban Ivașcu (14 ani) – o medalie de aur și una de argint; Eduard Moise (17 ani) – o medalie de argint și două de bronz.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.