sala polivalentaCristian Gentea, primarul Piteștiului, a participat, în dimineața zilei de marți 15 noiembrie, în Comitetul Tehnico-Economic final, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Admnistrației la București.

”Clarificările depuse au fost acceptate și avizul favorabil a fost dat în unanimitate pentru ambele obiective de investiții, respectiv Sala Polivalentă și Stadionul „Nicolae Dobrin”! Mulțumesc întregii comisii, președintelui acesteia, domnului secretar de stat Marin Țole, și, evident, secretarului de stat Vlad Niculae, cel care m-a însoțit și de această dată! Avem toate șansele ca inaugurarea Sălii Polivalente să se facă în 8 decembrie, exact ziua în care va debuta Campionatul Național de Karate, iar, legat de al doilea obiectiv, concluzia comisiei a fost foarte clară: Piteștiul chiar are nevoie de un stadion nou!”, spune primarul Cristian Gentea.

Sala Polivalentă Pitești are o capacitate totală de 4.800 de locuri, dotări de ultimă generaţie şi este omologată pentru a găzdui competiţii naţionale şi internaţionale în diferite sporturi, plus concerte.

Spectatorii vor avea la dispoziţie o parcare cu 220 de locuri.

Valoarea investiţiei se ridică la 99,4 milioane lei, fiind suportată în întregime de la bugetul de stat, prin Compania Naţională de Investiţii. Lucrările au început în iunie 2020.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.