stoica

În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă a echipei de fotbal CS Mioveni, aflată pe ultimul loc în Liga 1, Consiliul Director a luat marți 1 noiembrie mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeași termeni s-au încetat rapoturturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Amilian Dolha.

De pregătirea echipei, se va ocupa în perioada următoare următorul staff: Marius Stoica – antrenor principal; Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi; Iulian Ilie – antrenor cu portarii și Vlad Țăran – preparator fizic. Marius Stoica (foto) a mai fost antrenor principal la CS Mioveni în sezoanele 2015-2016 și 2019-2020, fiind pe banca tehnică a echipei în 29 de meciuri în total.

Următorul meci al CS Mioveni, este programat vineri, 5 noiembrie, ora 21:00 în deplasare, la Farul Constanța.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.