mario tudoseTransferat în vara lui 2021 de la FC Argeș la Benfica Lisabona pentru 200.000 de euro plus TVA, piteșteanul Mario Tudose a avut sezonul trecut evoluții foarte bune la juniorii faimoasei echipe portugheze, evoluând în peste 20 de meciuri. Iar prestațiile sale excelente i-au adus în această lună promovarea la echipa de tineret a Benficăi Lisabona, ce deține nu mai puțin de 25 de titluri de campioană la tineret și a câștigat în acest an Cupa Intercontinentală la tineret.

Antrenorii de la celebrul club din Lisabona spun că dacă Mario Tudose va continua evoluțiile foarte bune și în actualul sezon, are șanse foarte mari ca din vara lui 2023 să joace pentru echipa de seniori de la Benfica Lisabona.

Mario Tudose a fost crescut la Centrul de copii şi juniori Leonte Ianovschi, o faimoasă pepinieră în ceea ce priveşte creșterea a zeci de tineri de mare talent ce au ajuns să joace la cluburi importante din țară și de peste hotare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.