glintaCampion european la natație și multiplu medaliat la Campionatele Europene și Mondiale, piteșteanul Robert Glință are și un suflet caritabil mare. Robert Glință este ambasador al competiției de înot Heroes of Hope,ce se va desfășura în weekend-ul 3-4 septembrie la bazinul de la Otopeni și este destinată copiilor între 7 și 13 ani. Toate fondurile strânse la competițe vor fi redirecționate către HOSPICE Casa Speranței, un loc în care un loc în care zeci de copii și adulți își găsesc alinarea pentru bolile incurabile cu care luptă.

Costul de înscriere este de 100 lei/copil. Iar cel de spectator 25 lei/ persoană. Fiecare copil înscris în competiție poate aduce cu el, Gratuit, un spectator. Competiția este cu scop caritabil, iar banii strânși vor direcționați către HOSPICE.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.