prepelitaJoi, 30 iunie, la Hotelul Ramada Pitești, FC Argeș a organizat prima conferință de presă dinaintea începerii acestui sezon competițional. La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au participat Jean Vlădoiu, managerul sportiv al clubului FC Argeș, antrenorul Andrei Prepeliță și Daniel Stanciu, noul director executiv al grupării din Trivale.

FC Argeș are ambiții mari pentru sezonul următor, fapt demonstrat și de faptul că în pauza competițională au fost aduși 10 jucători noi, dar cu mare experiență, în timp ce alți jucători au părăsit echipa.

”Și în sezonul următor ne dorim să ajungem în play-off și, dacă se poate, în finala Cupei României”, a declarat Andrei Prepeliță.

Daniel Stanciu, noul director executiv de la FC Argeș, a ținut să sublinieze că din toamnă va începe un proiect de reorganizare al Centrului de copii și juniori, centru ce în ultimele decenii a dat numeroși jucători de valoare la nivel național.

Iar schimbările la FC Argeș nu se opresc aici. După cum a confirmat același Daniel Stanciu, FC Argeș va avea și un autocar nou în curând, cel mai modern autocar al unei echipe din Liga 1. Ce bine ar fi ca în sezonul următor să meargă totul ca pe roate și la figurat!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.