antonio mountain bike

Absolvent al Școlii ”Nicolae Iorga” din Pitești și elev la Colegiul Național I.C. Brătianu, Antonio Văcărescu are o evoluție spectaculoasă în lumea ciclismului montan și nu puțini sunt cei care îl văd concurând la Jocurile Olimpice din 2024 sau 2028. Antonio are doar 17 ani și deține deja trofee importante. Week-endul trecut, Antonio Văcărescu a obținut două titluri de campion național de juniori la Cluj Napoca la Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country, probele de Short Track (XCC) și Olympic Cross Country (XCO).

În august 2021, Antonio Văcărescu a devenit vicecampion balcanic de juniori în Bosnia. Și tot anul trecut, tânărul piteștean a câștigat Cupa României și alte două competiții la care au participat sute de cicliști din toată țara.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.