glinta

Unul dintre cei mai în formă înotători ai momentului, piteșteanul Robert Glință s-a calificat în finala probei de 100 metri spate a Campionatelor Mondiale de Înot de la Budapesta. Robert va evolua în finală luni 20 iunie de la ora 20.

Anul trecut, Robert a câştigat medalia de bronz în proba de 100 metri spate din cadrul Campionatelor Mondiale de nataţie în bazin scurt de la Abu Dhabi. Și tot în 2021, Robert Glință a cucerit la Campionatele Europene de la Budapesta, medalia de aur în proba de 100 de metri spate, devenind primul înotător român campion european, într-o probă masculină, din istoria nataţiei româneşti. Anul trecut, Robert a mai obținut de asemenea o medalie de argint și una de bronz la Campionatele Europene.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.