handbaliste mioveni

La Mioveni, autoritățile investesc constant în performanță în sport. Iar cel mai recent și lăudabil exemplu este la echipa de handbal feminin Dacia Mioveni, ce va evolua și în sezonul viitor în Liga Florilor. Iar ambițiile pentru ediția 2022-2023 sunt unele mari, existând dorința clar asumată a unei clasări în prima jumătate a clasamentului. Și în acest sens se fac pași importanți. În această săptămână, în mai puțin de 48 de ore, la Dacia Mioveni au fost transferate două jucătoare valoaroase chiar de la Rapid București, campioana României în sezonul recent încheiat. Este vorba de Laura Popa și Claudia Constantinescu.

Cu mai multe selecții la echipa națională, Laura Popa a evoluat doi ani și jumătate la Rapid, jucând anterior printre altele la „U” Jolidon Cluj, Dinamo București și Corona Brașov.

”Am ales CS Dacia Mioveni pentru că promite un proiect de lungă durată și am simțit că este alegerea potrivită pentru viitorul carierei mele. Îmi doresc ca suporterii sa ne fie alături și să ne susțină la fiecare meci, pentru că am văzut cât contează încurajările lor”, spune Laura Popa.

Și Claudia Constantinescu, cealaltă jucătoare transferată de la Rapid, are o vastă experiență, jucând anterior la HC Zalău și CSM București.

”Alegerea mea a fost să joc la Dacia Mioveni pentru proiectul de viitor pe care și l-au propus, pentru profesionalism, iar eu îmi doresc să joc și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Cunosc majoritatea viitoarelor colege, unele îmi sunt și prietene, am și jucat împreună și știu că sunt fete ambițioase”, precizează Claudia Constantinescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.