fc argesPentru a se califica în play-off și implicit între primele șase echipe din Liga 1, FC Argeș avea nevoie obligatoriu de o victorie în deplasarea de luni 7 martie de la Botoșani, cu principala contracandidată.Iar piteștenii au reușit calificarea în ultima etapă a campionatului.

 

Moldovenii au deschis scorul în minutul 52, prun Mihai Roman. Iar ultimele 20 de minute ale meciului au fost incendiare. n startul reprizei secunde, după ce Șeroni a trimis pe lângă poartă, Mihai Roman a deschis scorul în minutul 52, după o neînțelegere între Turda și portar. Argeșul a egalat după 19 minute, însă finalul a fost incendiar. În minutul 71, după o centrare a lui Latovlevici, piteștenii au egalat prin Dobrosavlevici. După alte 10 minute, FC Argeș a marcat golul victoriei cu 2-1, prin Said, după o centrare a aceluiași inepuizabil Latovlevici, un jucător care s-a dovedit esențial pentru alb-violeți în returul campionatului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.