turneu_volei.jpg
După cum am anunțat, în perioada 16-18 octombrie noua Sală a Sporturilor din Mioveni va găzdui un Turneu amical de volei feminin, la care participă echipele CS Dacia Mioveni 2012, CS Dinamo București, CSM Târgoviște și FC Argeș Volei.
Intrarea spectatorilor în sală se face pe baza unor cupoane de acces gratuit, care pot fi procurate de de la sediul CS Dacia Mioveni 2012 din Bd. Dacia, nr 2 (Școala Veche), începând de miercuri 15 septembrie, între orele 9-14 și de la Sala Sporturilor Mioveni cu o oră înaintea orei de disputare a meciurilor.
Accesul în sală respectarea normelor sanitare în vigoare pentru desfășurarea competițiilor sportive: CERTIFICAT VACCINARE / TEST RT PCR NEGATIV / TEST RAPID CU REZULTAT NEGATIV / TEST ANTIGEN
Programul Turneului
Joi, 16 septembrie,
ora 18:00 CS Dacia Mioveni - CS Dinamo București
Vineri, 17 septembrie
ora 16:00 CSM Târgoviște - CS Dinamo București
ora 18:00 CS Dacia Mioveni - FC Argeș Volei
Sâmbătă, 18 septembrie
ora 14:00 CS Dinamo București - FC Argeș Volei
ora 16:00 CS Dacia Mioveni 2012 - CSM Târgoviște.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.