sala sportDupă spitalul inaugurat acum doi ani – primul spital de stat construit de la zero în România după Revoluţie – oraşul Mioveni se poate mândri din această săptămână cu o nouă investiţie majoră. Sala Sporturilor de la Mioveni este funcţională şi arată impresionant. Trebuie să recunosc că atunci când am intrat marţi 14 septembrie în sala ultramodernă, primul impuls a fost să ies afară şi să mă uit pe indicatoarele rutiere, ca să mă conving că nu am greşit cumva ţara şi am nimerit în Franţa ori în Spania. Şi din fericire nu am greşit nici ţara şi nici oraşul. Pentru că la Mioveni, ca şi acum doi ani, toamna se numără investiţiile majore foarte benefice pentru comunitate.

georgescu

După cum spunea şi primarul Ion Georgescu (foto), omul-cheie în reuşita acestei noi investiţii foarte importante, „orice sală de sport este benefică pentru comunitate. Sala Sporturilor din Mioveni este cea mai modernă din România şi este acreditată pentru volei şi handbal, atât la nivel naţional cât şi internaţional”.  Şi da, Sala Sporturilor din Mioveni este o investiţie pentru comunitate. Deoarece pentru primarul Ion Georgescu comunitatea este cea mai importantă.

Primul cuvânt ce îţi vine în minte când intri în Sala Sporturilor de la Mioveni este de fapt o onomatopee: „Wow!” O sală cu 2.500 de locuri şi cu vizibilitate excelentă, indiferent pe ce loc din tribune te-ai afla.

Echipa feminină de handbal a României va juca la Mioveni

Iar Sala Sporturilor din Mioveni va găzdui luna viitoare un eveniment internaţional de anvergură. Pe 6 octombrie, echipa feminină de handbal a României va juca împotriva Insulelor Feroe în preliminariile Campionatului Europen chiar la Mioveni. Şi tribunele vor fi cu siguranţă pline.

Trebuie spus că valoarea investiţiei este de peste 49 milioane lei, investiţie asigurată integral din fonduri de la bugetul local.

O menţiune aparte trebuie făcută pe partea tehnică şi arhitectonică pentru spectaculosul acoperiş al Sălii Sporturilor, o şarpantă metalică din arce zăbrelite, cu o deschidere de peste 56 metri şi o greutate de 700 de tone.

sport mioveni

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.