maleleCephas Malele, cel mai în formă atacant din Liga 1, scrie istorie pentru FC Argeş şi pentru Liga 1. Prin golul marcat în meciul cu FC Voluntari, Malele a ajuns la 18 reuşite în acest sezon şi a bătut un record vechi de aproape trei decenii. Malele a egalat recordul de goluri marcate de un străin în primul sezon în campionatul României. Recordul era deţinut până joi 6 mai de albanezul Demollari, care marcase de 18 ori pentru Dinamo Bucureşti în ediţia de campionat 1991-1992. Iar Malele are şansa de a bate acest record, având în vedere că mai sunt patru etape din play-out.

 

După încheierea campionatului, marea provocare pentru FC Argeş va fi să îl păstreze pe atacantul elveţian cu origini angoleze, având în vedere că FCSB a anunţat deja că este dispusă să îi ofere lui Malele un salariu de 10.000 euro pe lună.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.