dacia mioveniHandbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 au obţinut vineri 7 mai o victorie senzaţională în Liga Florilor, împotriva HCM Gloria Buzău, una dintre cele mai puternice echipe din campionat, ce a evoluat în acest an şi în Cupa EHF. Argeşencele au câştigat cu 21-19 (11-10), iar portăriţa Tatiana Popovic a făcut un meci mare. Iată şi care au fost marcatoarele echipei din Mioveni: Mădălina Toma (5), Ștefania Pîrvulescu și Katarina Tanaskovic (câte 4), Roxana Cîrjan (3), Iulia Andrei și Alexandra Banciu (câte 2), Cristina Boian (1 gol).

 

În urma acestei victorii, CS Dacia Mioveni 2012 are şanse mari ca şi în sezonul viitor să evolueze tot în Liga Florilor. „Echipa noastră a început bine și a terminat entuziasmant meciul, reușind o nouă surpriză pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Felicitări fetelor, care s-au luptat exemplar cu un adversar de mare calibru și staff-ului tehnic! Obiectivul nostru capătă contur tot mai pronunțat. Ne place în Liga Florilor. Rămânem aici!”, a fost mesajul transmis de conducerea Dacia Mioveni 2012.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.