adrian naeSuccese de prestigiu pentru secţia de nataţie a CS Dacia Mioveni în week-endul trecut la Cupa României desfăşurată la Târgovişte. Sportivul Adrian Nae a urcat de trei ori pe podium la Cupa României 2021- Seniori, Tineret și Juniori (masculin).

 

Pe rând, Adrian Nae a obținut locul I în proba de 50 m bras - tineret, locul II în proba de 100 m bras - juniori și locul III la proba de 100 m bras - tineret. O performanţă absolut remarcabilă ce dovedeşte încă o dată că CS Dacia Mioveni este o pepinieră de prim-rang pentru sportivii de elită.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.